keskiviikko 22. elokuuta 2012

En suostu unelmoimaan elämääni, vaan elän unelmaani.

Kauhea kirjoitushinku, mutta ei vain ole oikein aiheita mistä kirjoitella.
Voitte siis laittaa postausehdotuksia tulemaan ! Tänään ajattelin vielä tehdä läksyt, siivota huonetta ja hoitaa marsujen häkki.

Tulin juuri tallilta hoitamasta Liinun. Tein ihan perus tallireissun. Putsasin boxin, ratsastin ja laittelin vähän kamoja. Tänään ratsastin maneesissa ja meni loppujenlopuksi ihan hyvin. Taivuttelin kaikissa askellajeissa, etuosakäännöksiä, peruutuksia, pohkeen ja ohjan väliin ratsastusta yms. Kaikki sujui ihan hyvin. Vihdoinkin hevonen on saanut massaa ja nyt ravi ja käynti on vahvaa ja sujuvaa, joten otamme seuraavaksi laukan harjoitteluun. Liinu on siis tasoltaan HeA, mutta nyt on mennyt taidot ruosteeseen ja kunto lähtenyt. Tähän asti on siis ollut tutustumista, kunnon kohotusta ja asioiden palauttelua hevosen mieleen. Yritän saada jonkun välillä vähän  kuvaamaan ratsasteluamme, jotta saataisiin vähän  materiaalia peliin.

Huomenna aion mennä tekemään ajokorttikokeen jos mahdollista, jonka jälkeen tallille ja katsoo jos valmennukseen raahautuisi. Laitatin muuten taas eilen uudet geelikynnet <3

Perjantaina on taas ripsihuolto ja sunnuntaina on sitten vihdoinkin rippjuhlani. Tosin juuri tänä viikonloppuna olisi ollut vaikka kuinka paljon menoa. Tampereelle olisi pitänyt mennä tai Turkuunkin olisi niin kiva ollut mennä. No, toisena viikonloppuna sitten. Haluan niiin ostaa pian sen kameran.

Meille oli äitikin ostanut eilen jonkun ihan peruskameran, Sonyn. Kuulemma "jokapäivän" kamera :D!
Ensviikonloppuna menenkin sitten hörhöihin juhlimaan kavereiden kanssa !

Jos joku olisi halukas tulemaan kuvailemaan ym. niin saa ottaa yhteyttä :) JA jos jotaain kiinnostaa lähteä shoppailemaan johonkin niin voi myös infoo !

2 kommenttia: