torstai 16. elokuuta 2012

Kouluvalmennus! + muuta!


Tosiaan tiistaina oltiin klinikalla. Mitään vakavaa ei löytynyt, saikkua kuitenkin tuli hetki ja sen jälkeen käydään vielä uudestaan. Meillä kävi klinikalla yksi todella paha moka. Onneksi kaikki kuitenkin päättyi hyvin. Illalla vietiin tiistaina Liinu Siltakorvelle ja kävin heti maastoilemassa kangasmaastossa ja oli kyllä kivaa!

Eilen eli ke olikin Hessun kouluvalmennus. Aiheena hevosen rentous ja ratsastajan  "tekniikkaa".  Mentiin siis lähes koko ajan ympyrällä siirtymisiä ja etuosakäännöksiä. Lopumalla Liinu kulki yhdessä vaiheessa todella  hyvin! Peräänannossa todella pitkän ajan. Tunti oli ihan tehokas, lihakseni tosin olivat jo valmiiksi kipeät, koska päivällä oli ollut juoksuharjoituksia koululiikunnassa.

En itse ollut niin kauhean tyytyväinen, mutta ihan hyvin kuitenkin meni. Hevonen oli kuitenkin vähän liian häslä, eikä keskittynyt oikein kunnolla oleelliseen asiaan, mutta johtuu varmasti siitä, että viikon sisällä on varmasti kertynyt energiaa paljon.
Taidan itse olla vain liian vaativa. Oma ratsastukseni ja istuntani on kuitenkin todella todella paljon  parempi mitä on ikinä ollut. Olenkin lähinnä siirtynyt hetkeksi kouluratsastukseen, jotta saan sen puolen kuntoon. Sen jälkeen olisi tavoitteena kokeilla kenttää ja siirtyä vähän enemmän esteisiin.

Tänään menin Liinulla maastoon ja sillä oli energiaa älyttömän paljon. Käveltiin kuitenkin eniten. Sitten löin käteni satulaan ja sormeen kivan haavan, joten piti lähteä tallille vähän nopeammin, koska verta tuli kivan paljon :D

Huomenna on sitten maastoeste-valmennus Liinulla, jonka jälkeen lähden Jalasjärvelle Empun ja Tinjan kanssa ! :) Postailua reissusta tulee varmaan sunnuntaina + valmennuksesta. Olen vähän "kipeänä", mutta ei se menoa hidasta!

Olisiko joku halukas tulemaan kuvaamaan huomenna? Tai siivoamaan Liinun karsinan La, palkaksi saa esim. rarsastaa Cindyllä tmv?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti