maanantai 20. elokuuta 2012

mitä tapahtuu kun se viimeinen päivä saapuu ovelle?

Olen paljon pohtinut, ja varmasti moni muukin, että mitä tapahtuu kun tulee se päivä, jolloin joutuu sanomaan rakkaallensa hyvästi.  Olen joutunut tekemään paljon valintoja  ja sitä kautta alkanut miettimään asioita. Otetaanpa vaikka Cindy  esimerkiksi ensimmäisenä.


Jos se satuttaisi itsensä niin, että ei olisi enään mahdollista parantaa. Kun laittaisi viimeisen kerran riimun päähän, narun kiinni, taluttaisi viimeisen kerran tallista ulos, tietäisi että se ei enään koskaan palaisi sinne. Silittäisi ja sanoisi viimeisen kerran kuinka paljon sitä rakastaakaan. Mikä olisi oikea paikka lopettaa hevonen? Mitä se on eniten rakastanut?

En tiedä pystyisinkö saattamaan oman hevoseni toiseen paikkaan.

En voisi enään ikinä laukata pelloilla kilpaa lämpimissä kesäöissä. Tuntea onnen tunne vauhdissa ja talvisin  kirpeä pakkanen poskilla, ei olisikaan enään sitä, joka juoksee karkuun kun pitäisi lähteä treenaamaan. Kukaan ei enään seikkailisikaan tallissa vapaana ja toisi iloa päivääni. Ei joutuisi enään koskaan juoksemaan yöllä perässä miettien, minne hevonen on lähtenyt.

Kun laittaisi jalan viimeisen kerran jalustimeen ja ponnistaisi itsensä satulaan. Ratsastaisi viimeisen kerran. Hevonen seuraisi viimeisen kerran perässäsi ihan minne haluat. Joutuisit viimeisen kerran laskeutumaan satulasta


Ei olisi enään mitään mitä odottaa koko päivä, vain
tyhjä karsina odottamassa. Iltaruat olisi vielä aamullakin kupissa.

Kun hevosen silmä räpähtäisi viimeisen kerran ja painuisi kiinni. Vaikka kuinka haluaisit, hevonen ei tulisi enään koskaan takaisin. Sanoisit viimeisen kerran, hyvästi. Kiitos kaikesta rakas. En haluaisi ikinä luopua rakkaistani.
Me ollaan tiimi, jos yksikin puuttuu emme ole kokonaisia. Me tehdään kaikki töitä toistemme hyväksi.

2 kommenttia:

 1. kovillehan tuo ottaa.. ensimmäinen ponini jouduttiin toissa syksynyä lopettamaan, eikä sitä tilannetta haluaisi uudestaan kokea :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmm :( Otan osaa!
   En haluaisi itse olla se, joka vielä joskus joutuu hevosensa hautaan laittamaan.

   Poista