sunnuntai 16. syyskuuta 2012

IKEA ja kolari..

Eilen tosiaankin menin kylälle ajelemaan, mutta en pitkälle ehtinyt kunnes ajoin kolarin toisen mopoilijan kanssa. Hänelle ei käynyt mitään, mutta itse valitettavasti kaaduin ja taisi sattua mopooni enemmän. Tosiaankin hän jotenkin kääntyi eteeni enkä mitenkään saanut väistettyä/jarrutettua. Nyt on jalassa kiva patti/mustelma ja käsien- ja niskalihakset todella kipeät. Jännä kun siskoni oli kuulemma meinannut soittaa minulle ja sanoa, että: "tuu kotiin, ku mulla on nyt vähän sellanen kutina p*rseessä, että sä kaadut". Hän siis oli jotenkin vaistonnut tapahtuman ja oudointa kuulemma oli, että menoni ei yhtään näyttänyt siltä, että kaatusin.

Tänään kuitenkin menin äitin kanssa ikeaan ja minulle tuli muutama ostos + äiti osti jotain huonekaluja sieltä. Sen jälkeen menin hoitamaan ja liikuttamaan Liinun ja nyt sain kuvaajankin mukaan.
^tuollainen patti jalassa. Alhaalla myös..

aikasemmin ostettu verhotanko.

vaaleansininen roskis, josta puuttuu vielä kahvat yms..
4 lämpöluokituksen untuvapeitto <3


Tein itselleni eilen geelikynnet.

 Nyt lähdenkin jatkamaan iltaa saunalla, suihkulla, tv:llä ja syömällä! Ja ah, sitten pääsen nukkumaan uudella peitolla!

ps. Huomenna taitaa olla lääkärireissu ..

Videoklippejäkin tuli, mutta niitä en nyt valitettavasti jaksa muokata ja laittaa. Tein vain pikaisen palautusratsastuksen gramaaneilla, eikä kuvatkaan ole kauhean hääppöisiä !

1 kommentti: