torstai 13. syyskuuta 2012

- Mä voisin muuttaa sun maailman !


 Sori postaustauko, mutta ei vain ole ollut oikein aikaa kirjoitella, eikä ole ollut oikein tarpeeksi materiaaliakaan. Maanantaina menin Liinulla ilman satulaa, tiistaina yksi Venla tuli ratsastamaan Cindyllä ja menin samalla itsekin. Sen jälkeen menin Liikuttamaan Liinun kevyesti maastossa. Keskiviikkona minulla olikin Hessun estevalmennus. Hypättiin, sarjoja, rataa, tynnyriä, porttia ym. Meni ihan hyvin. Tosin lopussa loppui Liinun kunto kun ei olla paljoa hypätty. Se oli alusta asti hieman oudon tuntuinen. Pitää huomenna mitata kuume ja tänään annoin sen varmuuden vuoksi pitää kevyen päivän.

Keskiviikkona muuten mullakin oli Coopper-testi ja ainakin läpi meni !

 Nyt muuten kaikki tilaamani jutut on tulleet ja laitoin nyt kaikista vähän kuvia :)Kingsland untuvatoppatakki 2011 malli. Mielestäni hienoin malli untsikkatakeista !


Leivottiin taas tänään Eerikan kanssa mokkapaloja !

Tässä kaikki geelikynsitarvikkeet!

36w uv-uuni. Mielestäni hyvä ja tehokas, sekä helppo käyttää !

Tässä tilaamani hileet, mikä on suosikkisi?

Kynsitarroja

timantteja!

Tässä omat kynteni. HUOM! Elämäni ensimmäiset itsetehdyt kynnet.


Siskoni, Eerikan kynnet!

Horzelta tilaamani musta paksu kiinteellä kaulakappaleella oleva ulkotoppis!


Lisäksi mukana tuli horzen kuvasto :)
Videopostauksia tulee jossakin vaiheessa. Sitten kun opin tekemään ja laittamaan esille. Huomenna voisin kuvata. Tosin huomenna kaverini tulee meille ja teen hänelle varmaankin kynnet. Huomenna liikutan Cindyn, Leevin ja ehkä myös Liinun. Lisäksi pitäisi ehtiä varmaan moikkaamaan paria kaveria illalla, joten täytyy nyt katsoa kuinka ehdin.Mitäs tykkäätte tällaisista postauksista?

Palaillaan, nyt lähden suihkuun ja siivoan vielä huoneeni :)

2 kommenttia:

  1. paljo noi välineet maksaa/makso yhteensä ku tilasit ?(:

    VastaaPoista