torstai 6. syyskuuta 2012

VIDEOPOSTAUS ehdotuksia??

Jos olette kilttejä ja kommentoitte niin voin tehdä teille videopostauksen! Jos siis vain haluatte..?
Eli aiheita saa laittaa tulemaan, myös postausehdotuksia! Tai voin tehdä esim. kysymyspostauksen, johon voitte laittaa tulemaan kysymyksiä. Teen sen jos kysymyksiä tulee tarpeeksi.

Eilen ratsastin Liinun ja se oli vasta lopussa ok. Meidän piti leipoa siskoni, Eerikan kanssa mokkapaloja, mutta meillä ei ollutkaan tomusokeria, joten se ONNEKSI jäi.
Lähdimme myös Eerikan kanssa "lenkille". Eerika siis ajoi pyörällä ja minä skootterilla. Urheilullista, eiku..
Mulla on viel ensviikol coopperiki, en taida päästä läpi ku matka on 1900m, mut what ever xd Baarillakin terassilta joku kuului sanovan: "toinen ajaa vaan skootterilla vieressä, JUST!" tmv. :D

Tänään pidin ns. hevosettoman päivän, kävin vaan moikkaamassa kavereita.
Huomenna ajattelin liikuttaa kaikki hevoset paitsi Poppelin, tehdä mokkapaloja ja mennä kpäähän moikkaamaan yhtä kaveria.


5 kommenttia:

 1. tee videopostaus tallipäivästäsi! :D tai esittele varusteesi videopostauksena! :) asuuko liinu teillä kotona ? entä poppeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin tehdäkin :) Esim. huomenna voin kuvata tallipäiväni!
   Tänään voin kokeilla tuota varustepostausta :) Olisiko mitään ideaa kuinka monessa osassa ja mitkä varustealueet missäkin?

   Liinu asuu Siltakorven tallilla ja Poppeli kotona :)

   Poista
  2. omat varusteet erikseen ja vaikka 2 hevosen varusteet samaan aikaan :D tai jos on kaikilla hepoilla niin paljon varusteita niin erikseen nekin! :)

   Poista
 2. Ku siis meil on kaikilla hevosilla yhteiset varusteet, paitsi Liinulla. Liinun varusteita en viitsi kuvata, koska ne eivät ole meidän.. :)

  Olisiko hyvä esim. suojat ja pintelit, loimet, huovat ja muut härpäkkeet, nahkavarusteet ja rimut. Noissa osissa?

  VastaaPoista
 3. Joo toi sun ehdotus oli hyvä! :)


  T.Ilona, kännykällä :)

  VastaaPoista