torstai 25. lokakuuta 2012

Ne vartoo et sä vajoot.

Emilia toi hieman liian isot housut minulle ja Marialle :3


Syysloma on vihdoinkin käsillä. Torstai kuitenkin jatkoi kuitenkin vuosittaista epäonnikiertoansa. Ideapark reissu tosin sujui todella hyvin. Ostin seuraavia ideaparkista!

rajauskynä meikkiliikkeestä
 Perjantaina Emilia tuli meille yöksi (ensimmäisessä kuvassa takana oleva henkilö) Käytiin kyläl ja silleen, oli kivaa! Uuusiks ;)

Sitten lähdin lauantaina iltapäivällä Treelle. Siskoni, Eerikan ja hänen kämppiksen Hennan luokse. Iskä joutui hoitamaan sen aikaa hevosia. Lauantaina kävimme vain kaupassa ja hengailimme.

Sunnuntaina kävin siskoni kanssa vähän ostoksilla. Illalla kävimmekin sitten vähän lenkkeilemässä eteläpuoliskolla. Kävimme kaikki syömässä subissa.

Maanantaina kävimme taas vähän ostoksilla ja Eerika kävi tekemässä pari koetta. Kävimme subissa syömässä Hennan kanssa.

Tiistaina kävimme katsomassa Step up:in 3D:nä. Oli oikeesti sairaan hyvä :)
Sen jälkeen menimme ostamaan iskälle syndelahjan. Illalla haimmekin ruoan mäkistä.

Keskiviikkona lähdimme kotiin ja matkalla kävimme syömässä american dineri:ssa. Oli sairaan hyvää ruokaa.
Sitten olikin jo kiire valmennukseen kun pääsimme kotiin. Äkkiä vaatteiden vaihto, hevonen koppiin ja tavarat kyytiin. Vähän myöhästyttiin. Oltiin estevalmennuksessa. Tosin hieman taisi epäonnistua, oma rimakauhu on tullut takaisin kun en ole juurikaan hyppinyt. Jotenkin oli vaan todella huono tasapaino itselläni. Ekan kerran tipuin pienelle okserille suoraan istumaan esteen päälle niin, että jalat oli okserin välissä ja istuin puomin päällä ja pidin hevosesta kiinni. Este ei edes levinnyt, pysyi ihan kasassa. Toisen kerran lensin vauhdikkaammin äkillisestä kiellosta esteen toiselle puolelle. Muuten meni ok.
Menin siis Liinulla.

Tänään sitten tajusin viedä saappaat korjaukseen ja sainkin ne parin tunnin kuluessa takaisin, koska minulla oli kiire saada ne.
Ratsastin vain Liinun tänään ja menin sillä kaksi kertaa tulevan kouluradan läpi. Liinu oli ok.

Lauantaina minulla on tosiaankin koulukisat Liinulla. Menen He C 2 2000 luokan. Sunnuntaina menen Liinulla estekisat 60cm. Estekisoihin en oikein osaa kuin elätellä pientä toivoa..

Syyslomalla on ollut kivaa ja Tampereellakin tapahtui  vaikka mitä!


Eerika
Tälläne keli oli keskiviikkona


"Viikonloput elän mäkkisafkal" nojoonoen


Tämän ostin itselleni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti