sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Koulukisat !Tosiaankin eilen, lauantaina oli koulukisat Liinulla. Luokkana heC 2. Kisat meni ihan hyvin, tosin odotin parempaa ja olisimme pystyneetkin parempaan, mutta whatever kisat olivat minun, hevosen ja meidän ensimmäiset yhteiset koulukisat.

Hevonen jännittyi radalle päästyämme, koska minäkin jännityin. Hyviäkin pätkiä toki tuli. Peruutukset ja laukannostotkin sujuivat ihmeen hyvin. Niiden kohdalla odotin huonompaa suoritusta, mutta toisin kävi, onneksi!
Sitten minulla kävi yksi kämmi radalla. Keskiympyrää tehdessäni muistin, että nyt olen tehnyt sen ja siirryin takaisin uralle, eli tein siis vain puolikkaan keskiympyrän. En edes aluksi itse huomannut virhettä. Sitten luulin, että tuli hylky niin tein vähän liian välinpitämättömän loppuradan, mutta toisaalta loppu onnistui ihan hyvin.

Lappua en nyt jaksa hakea, joten mitä nyt ulkoa yritän muistella niin lapussa luki, että teihin vähän lisää tarkkuutta, laukannostoa valmisella paremmin, pitäisi ratsastaa takapäätä aktiivisemmaksi, ravi välillä liian korkeaa jne. toinen keskiympyrä oli hyvä, jatkoi hyvin suoraan pysähdyksen jälkeen jne.

Numerot olivat ihan hyviä. Tosin tuo radan unohdus vei 2 pistettä, joka tässä kisassa taisi vaikuttaa aika paljon, koska kisat olivat kuulemma aika tasavertaiset. No, ei tuo nyt mitään haittaa.

Tulos: 56.14% muistaakseni. Ihan kelpo ekaksi kisaksi.

Nyt pitäisi alkaa katsomaan alueluvat ja kaikki muut hoitaa kuntoon, niin olisi enemmän kisoja tarjolla.
Tässä nyt perusteellinen analyysi. Ainiin, minulla unohtui hanskat, joten oli ihan kiva ratsastaa kauheassa pakkasessa sormet jäässä. Siitä olisi voinut saada hylyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti