sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Mut ootko ikinä nähny läskii kultamitalli kaulas

Nyt on ollut aika huonot kelit, joten hevoset ovat olleet sisällä aika paljon. Itse olen lukenut kokeisiin ja keskittynyt kouluun ihan hyvin. Tänään jaksoin taas muuten äskön väsätä itselleni uudet kynnet!
Olin muuten eilen parturissa ja siiliäni lyhennettiin ja etutukkaa muokattiin + tehtiin alle värin poisto ja päälle pinkki väri ja musta väri uusiksi :) Mielestäni tuli kivat!!

Tänään sitten olin kumminitätini ja serkkujeni kanssa kylpylässä uimassa, jonka jälkeen olimme syömässä.

Eilen ajoimme isän kanssa sellaiselta tieltä, jossa on kovat tulvat, meillä on onneksi iso ja korkea auto, ts. monsteri, joten hyvin se meni. Tosin vettä oli astinlautaan asti. Kuvat valitettavasti ovat toistaiseksi puhelimellani. Niiin, ja kävimmehän isän kanssa eilen myös bauhaussissa. Sieltä tosin ei tarttunut itselleni mitään mukaan..

Löysin muuten hevosille toisen liikuttajan, joka kävisi aina silloin kun ehtii. Kiva kun pääsee kaverin kanssa maastoilemaan! Perjantaina olimmekin hänen kanssaan pitkässä maastossa ja kävimme hevosilla myös kylällä. Hän meni Cindyllä ja minä Liinulla.
Huomenna mahdollisesti liikutan kaikki hevoset jos sää vihdoinkin sen sallisi.
Leivoin eilen TAAS mokkapaloja. Nyt alan oikeasti laskemaan paremmin kaloreita. Tavoite olisi päivässä mieluiten alle 1000, jotta tulosta syntyisi. Lisäksi aioin liikuttaa hevoset päivittäin, jotta tulee kuntoiltua.

Pian on muuten syysloma !!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti