perjantai 12. lokakuuta 2012

Sekulipostaus !!

Eli tähän postaukseen tulee nyt asiaa ihan laidasta laitaan.

Hevosia olen nyt liikutellut jonkun verran kokeiden ohella. mm. taisi olla eilen kun aluksi liikutin Cindyn maastossa, jonka jälkeen varustin Leevin ja Liinun, koska iskä halusi lähteä maastoon. Iskä siis meni Liinulla ja minä Leevillä. Maasto oli lähinnä käynti-ravi painotteinen, mutta otin pienen pätkän myös laukkaa Leevillä. Maastolenkki sujui hyvin.
Ja Leevi liikkui TODELLA hyvin !

Tänään minulla oli englannin kokeet, joihin en lukenut yhtää. En myöskään osannut kokeessa mitään :/. Saatiin Fysiikan kokeet takaisin ja sain 7+, 2 pisteestä oli kiinni ettei tullut 8-. Äikän kokeet saatiin myös takaisin ja siitä tuli 7½. Meni aika huonosti, mutta koe oli vaikea.

Ensiviikolla onkin sitten ainakin Ruotsin ja yhteiskuntaopin kokeet !

Lisäksi ensiviikon torstaina on kolustapäin järjestettävä ideapark matka, joka on koulun jälkeen.
Ainiin, tein tänään myös uudet geelikynnet varpaisiin, koska oli tylsää.

Minun syyslomani alkaa vasta viikon päästä ja lomalla aion mennä siskoni luo Treelle muutamaksi päiväksi. Tiedossa, Leffa, shoppailua ja muuta mukavaa! Lähden myös Iskän kanssa Tallinnaan shoppailemaan! :)

Vihdoinkin saan juoma-automaatit talliin ja pesupaikan ! Juomakuppejen piti tulla jo tiistaina, mutta eivät tulleetkaan, sitten piti tulla torstaina, mutta eipä näkynyt, sitten perjantaina eli tänään ja päivällä ei vielä ollut tullut, mutta ehkä tuli illalla.

Huomenna aionkin järjestellä ja siivota tallia, koska tänään päivä meni niin nopeasti. Aluksi kun tulin koulusta 1 aikoihin, söin ja menin koneelle, tein myös geelaukset varpaan kynsiin. Sitten tallille hetkeksi ja kauppaan. Sen jälkeen ruokin ja otin hevoset sisälle ja juutuin taas koneelle.  Aika meni jotenkin liian nopeasti. Taisin jäädä koneelle liian pitkäksi aikaa.

JA muuten kysymyksiä tarvittaisiin vielä kunnolla lisää kysymyspostaukseen ! Kiitos sinulle, joka näit melko paljon vaivaa laittaa monta kysymystä :)


Meinasin muuten rikkoa skootterini moottorin. Ajelin n. 2-3 päivää ihmetellen kuinka moponi ei kulje enään yhtään hyvin. Meni tyyliin max. 35-45 alamäkeen 50. Kun normaalisti mopo kulkee 55 (ei ole viritetty). Noh, tänään sitten huomasin mainita asiasta isälle ja hän meni tarkistamaan öljyt. Ja arvatkaa mitä, EI YHTÄÄN tippaakaan öljyä. Kiva, muutama metri lisää niin moottori olisi leiponut. Kerrankin oli onni mukana. Se meinaan olisi voinut hyytyä ihan koska tahansa. Tosin öljyvalo ei palanut, en tiedä miksi. Tänään vielä minulla oli takana tulossa rekka ja muutaman auton jono. Siinä sitten jurnuttelin 40km/h heidän edessä, mutta ei ne taajamalla oikein voineet ohittaa.

Mun ripset on olleet muuten vasta 2 vk ja nyt jo irronneet, vituttaa.

JA vielä yksi kysymys. MIKSI YOUTUBE EI LATAA VIDEOITANI? Lataan sillä vanhalla ohjelmallani koska koneeni on sen verran vanha. Ne kaksi edellistäkin sain sillä ohjelmalla, mutta nyt kun painan "lataa" kun olen valinnut haluamani videon ja sitten tulee se sivu esim. kun ei ole nettiyhteyttä. Joka kerta. Olen kokeillut jopa eri aikaan ja eri päivinä. Mutta ei vain toimi.. Vinkkejä? Olen meinaan kuvannut kaikki varustepostaukset paitsi loimet. Jos siis haluatte ne nähdä, toivon että auttaisitte. Jos ette vastaa mitään, oletan ettette halua niitä nähdä :)

Nyt taidankin mennä nukkumaan. Huomenna kuvaan "my day" postauksen :)

-Hyvää yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti