sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Mitä enemmä puhut paskaa, sitä alemmas vajoot

Eilen ostin tuon lyhdyn ja sisälle valot ja tuon koristeen. Luonnossa hienompi.

Sitten tällaisen

Blingei tuli myös ostettua :3

Tämänpäiväiseltä reissulta otettu materiaali, unohdin kameran autoon..
Eilen olinkin aluksi aamulla äitin kanssa hakemassa isänpäivälahjaa. Tapasimme sitten kummitätini, jonka kanssa menimme kahville jne. Joten reissu vähän venähti.
Kotiin päästyämme lähdimme hetken kuluttua ratsastamaan Liinulla. Liinu toimi ihan täydellisesti! Sain sen oikein hyvään peräänantoon. Teimme laukanvaihtoja puomin avulla, kavaletti työskentelyä, normaaleja ravipuomeja ja pidemmällä välillä olevia ravipuomeja.
Liinu pärski tyytyväisenä :)

Tänään olikin sitten Liinun kengitys sillä välin kun me lähdimme Jalasjärvelle.

Nyt muuten teille kysymys, jotka klippaatte hevosianne OMILLA koneilla: Terotatteko vanhan teränne vai ostatteko uuden? Jos teroitatte, missä?

Itse en ole jaksanut ikinä lähettää terotettavaksi, joten olen ostanut suoraan uuden terän. Nytkin on tilattuna kolmas terä vuoden sisällä :D

Nyt pitäisi vielä siivota huone ja mennä nukkumaan!
Ajattelin, että voisin väsäillä teille lähiaikoina jonkinmoista erikoispostausta. Ehdotuksia saa antaa :)

Ainiin, ja ihan tälläinen pieni huomion arvoinen asia, että minähän latasin nyt tuon statcounderin. Eli tiedoksi nyt vain teille, jotka kommentoitte blogiini mitä tahansa, näen ip osoitteenne. Ja esim. jos olette joskus kirjoittaneet nimellä ja sitten nimettömänä niin minullahan on ip:t tallella. Että ihan näin pikku vinkkinä, näen ja tiedän kyllä ihan kirjoitustyylistäkin jo, että kuka siellä on viestin takana. Tai jos ei nimeään uskalla laittaa, oletan, että ette voi sitä tulla päin naamaakaan sanomaan, joten enpä taida ottaa kovin vakavasti asiaanne, vaikka pakkohan tähän on myöntää, että en ota muutenkaan :)

Yleisesti en ole teitä pyytänyt arvostelemaan tapojani tai elämääni. Enkä ole myöskään pyytänyt teitä lukemaan blogiani. Eli jos lukemasi ei miellytä/ kiinnosta paina tuota ihan oikean etureunan punapohjaista, valkoista rastia niin on kaikille parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti