perjantai 9. marraskuuta 2012

Paljonpaljonpaljon asiaa!!


Eli Viimeviikon perjantaina Emppu tuli meille viikonlopuksi. Perjantaina haimme hänet pysäkiltä ja menimme meille. Kävimme tallilla, jonka jälkeen menimme kylälle. Tultiin kylältä joskus 1-2 aikaan yöllä? Sitten en muistakaan mitä teimme. Lauantaina liikutimme Poppelin ja Liinun. Illalla leivoimme mokkapaloja ja kävimme saunassa. Emppu nukahti aikasin, mutta itse aloin nukkumaan 5 aikaan aamuyöllä. Herätys olikin sitten jo 9. Emppu vietiin juna-asemalle. Sen jälkeen lähdimme Treelle, koska pikkusiskollani oli lääkäri.
Tein muuten viikonloppuna geelikynnet varpaisiin :)

Maanantaina alkoikin Tet-Viikko ryhmäpäiväkodilla. Oli ihan kiva viikko siellä. Keskiviikkona olin ratsastamassa maneesilla Liinulla. Meni ihan hyvin. Ratsastin ensin hyväksi sen sileällä ja sen jälkeen menimme ravipuomeja, jotka sujui todella hyvin. Sitten menimme sarjaa, jossa eka osa oli innari ja toiseen tuli sitten pari askelta väliin. Lisäksi hyppäsimme pystyä, joka oli n. 70-80cm.ostin Poppelille nopeasti uuden martingaalin mukaan.

Iskä piirsi poppelista kuvan :d Samannäköisyyttä?;)


Liinu on kehittynyt todella nopeasti.

Eilen sitten kaaduinkin yhden hevosen kanssa, koska tuli yhtäkkiä liukkaampi kohta, joten jalat  levisivät niin, että hevonen oli mahallaan maassa. Yritti nousta, mutta ei päässyt, joten menin pois selästä samalla kun raukka makaa tiellä. Noh, sitten se sai pitoa ja lastin pois selästä. Mitään pahempaa ei sattunut ja hevonenkin oli ihan normaali ja kunnossa. Oli siis tosiaankin pieni liukkaampi kohta, mutta äkkiä ne jalat vain levisivät ;s Mutta liukastuuhan ihmisetkin aina joskus. Tänään pidän kaikilla hevosilla vapaan, koska kenttä on huonossa kunnossa, ei ole hokkeja ja porukat on Treellä, joten ei voida lähteä maneesille.

Poppelillekin on keksitty nyt hommaa, joten siitä en tule enään juurikaan kertomaan blogissa.

Ja nyt yritän tehdä nuo hevosten esittelysivut kuntoon ja tehdä sinne myytävät-osion.

Nyt kuuluukin sitten teille kysymys.
Haluatteko blogiini joulukalenterin?

5 kommenttia:

 1. Just hyvät noi esittelysivut !!!(; oli kivaaa, toivottavasti nähäää pia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva jos tyggääät ;) Joooo nähääää <3

   Poista
 2. joulukalenteri ois tosi kiva idea:) Onko poppeli jollain ylläpidossa vai?

  VastaaPoista
 3. Hieno taideteos tuo Poppelin kuva.;) Taiteilijan ainesta:):)

  VastaaPoista