maanantai 12. marraskuuta 2012

Sä voit itkee it's all right, Mut kaikki mitä mä teen on "big dog style"

Painonverosta kultaa !
No siis mullahan ei varsinaisesti nyt ole mitään kirjoitus aihetta, mutta jotenkin on hinku postailla jotain.
Otsikko tuli yhtäkkiä mieleen, se on jotenkin hauska xd

Eli ajattelin tehdä tälläisen pienen ilmoituspostauksen :)
Olisiko jotain halukkaita bannerin tekijöitä? Minulla on toisella kannettavallani kyllä se bannereiden teko ohjelma, mutta sillä ei ole kauhean hyvä tehdä ja tälle koneelle en ole vielä ehtinyt ohjelmaa lataamaan, joten itse en juuri nyt oikein pysty tekemään.
Jos jotain kiinnostaa, minulle voi laittaa s-postia: tuisku_trapidas@hotmail.com

Sitten asiasta toiseen: Olen nyt saanut paikat hevosilleni joululomaviikoksi ja jos joku innokas hevostelija haluaisi liikuttaa muutaman kerran viikossa  niin nyt olisi mahdollisuus!

Mitä muuten te pyydätte joululahjaksi?
- Itse en yhtään tiedä mitä pyytäisin :/ :D Ehkä jin stirrupit ja uuden putken kameraani. Toisaalta haluaisin elektroniikkaa :D Mutta, joo kertokaa ihmeessä mitä te olette suunnitelleet toivovanne :)

Pystyykö muuten Ip:n avulla estämään tmv. Aloin vaan miettimään kun ennenhän käytettiin tyyliin kokonaan vain suntuubi-sivustoja,  ja niissähän pystyi, että pystyyköhän täällä?

Ajattelin toisaalta rajata blogini, mutta ei ole mitenkään varmaa. Toisaalta minulla on myös ihania lukijoita ja haluaisin lisää, joten en tiedä viitsinkö :) Ehkä kirjoitan vain entistä suppeammin. En mitään erikoista tai mitään mistä voisi väkisin vääristellä ja ymmärtää tahallaan väärin.

JA tälleen viel, et poppeli oli tänää vast tajunnu, et "hemmetti, toihan on mies" :D Voi ykää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti